Ultimate Guard beskytter dine samlerkort

Af Peter - 01 Sep 2022

Hvis du er på udkig efter opbevarings- og arkiveringsmuligheder af høj kvalitet til din kortspilssamling, er Ultimate Guard det rette firma for dig. Deres produkter er fremstillet med innovative designs og fremragende kvalitet, og de brænder for at give deres kunder den bedst mulige oplevelse. Ultimate Guard-boksene er dækket af slidstærkt XenoSkinTM, som består af skridsikkert naturgummi, mens indersiden er lavet af førsteklasses mikrofiber. Denne kombination giver en fremragende beskyttelse af dine kort, samtidig med at de holdes i nydelig stand. Ultimate Guard tilbyder også en række andre produkter såsom spilmåtter og kortlommer, som helt sikkert vil forbedre din spil- og samleroplevelse.

Ultimate Guard – Tysk kvalitet

Historien om Ultimate Guard startede i Tyskland, hvor tre venner med samme store interesse i at samle kort og figurer fra popkulturen. De tre venner dannede et firma som var med til at distribuere og handle disse genstande. Dette skete allerede tilbage i 1996. Men de følte de manglede kvalitetsopbevaringsmuligheder til deres kortsamlinger, og dermed var ideen til Ultimate Guard startet. I 2011 blev Ultimate Guard en realitet, og herfra så de sig ikke tilbage. Firmaet vandt hurtigt forbrugernes tillid med deres kvalitetsprodukter, og indenfor få år var Ultimate Guard endda også at finde i kompetetiv esport, hvor de fik stor succes.

I 2018 udvidede Ultimate Guard også porteføjlen til at omhandle rygsække. Firmaet lancerede en rygsæk som i følge dem selv er tyveri sikret. En nyhed som helt sikkert er blevet glædeligt modtaget hos kortsamlere overalt på jorden, som i løbet af årene har kunne se deres samlinger blive rigtig mange penge værd.

Ultimate Guard har tanke på miljøet

Ultimate Guard har fokus på økologisk ansvar. Med kraften fra vores det nye campusfacilitet, et state-of-the-art logistisk system og mange års ekspertise og viden arbejder de aktivt på at øge bæredygtigheden og forbedre driften generelt. Udvidelse af Return to Earth-serien samt tilføjelse af nye produktkategorier til porteføljen er det, Ultimate Guard stræber efter i fremtiden, for at skabe en varig ændring i branchen.

Ultimate Guard er drevet af ønsket i at fremme spille- og samlekulturen. Bæredygtig og brugerdrevet. Analogt og digitalt. Miljøvenlige spilprodukter er en af de måder, Ultimate Guard gør dette på. Return to Earth-serien er lavet af miljøvenlige materialer, der kan returneres til jorden, i modsætning til traditionelle spilprodukter af plastik, der vil ligge på land og forurene i mange år i fremtiden.