Udendørslamper og et LED strip kan du få hos Lite-House

Af Peter - 19 Aug 2022

Du finder udendørslamper, der giver din mur et sydlandsk look eller fremhæver din pool og LED strips, som kan benyttes som udendørsbelysning, hos Lite-House. Sæt også dine udendørslamper ved hoveddøren eller ved din garage. Prøv LED strips på dit læhegn ved din terrasse eller under kanten ved en lang mur til afgrænsningen til bedet. Det ser elegant ud. Du får udendørs LED strips i endeløse baner. På alt LED-lys sparer du penge på elregningen. Find tilbehør på deres hjemmeside.

Udendørslamper fra Lite-House er meget stemningsfulde

Udendørslamper får dit hjem til at stråle om aftenen. Det ser eksklusivt ud, når dine gæster kommer, og du sender dem pænt afsted. Du kan for eksempel vælge dem, så de lyser i én eller to retninger. De LED udendørslamper er stilfulde og sparer dig for mange penge i strøm.

Udendørslamper ‒ KUBE LED UP/DOWN giver din støttemur en belysning som et stiliseret timeglas, og tonen er varm hvid. Det er, som om du befinder dig i Sydeuropa en dejlig forsommeraften. Du kan indstille dem, så de kun peger i én retning. Sæt dem også ved din garage og din hoveddør, byd dine gæster velkommen, og giv dem lys til at finde hjem.

Udendørslamper ‒ ASTRO BEAM er runde aluminiumslamper, som du kan vælge til enten at lyse i én eller to retninger. Ønsker du at sætte den på en mur, ser det flot og enkelt ud, når den lyser nedad. Vil du på en smart og sikker måde markere din pool, monterer du dem, der lyser i begge retninger, vandret. Få tryghed med ASTRO BEAM udendørslamper, så ingen falder i vandet.

Du kan få et langt LED strip til udendørsbrug

Et LED strip kan du rulle ud i op til 50 meter. Du kan også købe det antal meter, du har brug for. LED strippen er støbt i silikone og har en varm hvid farve, som giver dine udendørsområder et elegant skær. For at kunne montere og afslutte din 230 V LED strip korrekt, er det nødvendigt, at du tilkøber tilslutning og endestykke for hvert sted, du placerer strips. Du kan supplere udendørs LED strips med fjernbetjening, så du kan styre lyset indefra.

Har du en meget lang mur med en kant foroven eller forneden til afgrænsning af dit bed, ser det godt ud med én LED strip i hele længden. Og du kan sagtens supplere med udendørslamper fra www.lite-house.dk.

Hvis du har et læhegn ved terrassen, er du beskyttet mod vind, og når du monterer en LED-strip forneden, forlænger du aftenen med lys, så I kan se. I kan sidde og hygge jer ude længere og tale sammen til det blide lys.

Køb udendørslamper, LED strips, tilslutninger, endestykker og fjernbetjeninger på www.lite-house.dk.