Power Apps er Microsofts platform til udvikling af apps

Af Peter - 19 May 2022

Power Apps er Microsofts platform til udvikling af apps. Den grundlæggende idé bag applikationen er at give brugeren et værktøj til at udvikle relativt enkle applikationer ved hjælp af et system, der ikke kræver et højt niveau af forståelse for kode og app-udvikling. Power Apps bruges dog også af professionelle udviklere, da det giver dem mulighed for at udvikle gode apps hurtigere og mere effektivt. Power Apps har derfor en masse forskellige fordele, som også kan komme dig og din virksomhed til gode. Nogle af disse fordele omfatter bl.a. Muligheden for hurtigt at udvikle apps uden at skulle vide, hvordan man koder. En lang række indbyggede funktioner og skabeloner, der gør app-udviklingen nemmere. Muligheden for at integrere med andre Microsoft-produkter og -tjenester, hvilket gør det nemmere. Lav apps med powerapps.

PowerApps er et virkelig smart værktøj

PowerApps er et virkelig smart værktøj, der er en del af “Power-familien” fra Microsoft. Det kan bruges til at opbygge webbaserede applikationer, der kan køre som en selvstændig applikation på en computer, på en smartphone, på et websted eller via platforme som Sharepoint eller Microsoft Dynamics. Her kan du bygge enkle, men smarte applikationer til intern brug i din virksomhed, f.eks. som hjælp til onboarding-processer for nye medarbejdere eller opgavestyring af forskellig art. Det, der gør PowerApps så kraftfuldt, er dets evne til at oprette forbindelse til forskellige datakilder og dets træk-og-slip-grænseflade, der gør det nemt at oprette brugerdefinerede applikationer, uden at det kræver nogen kodning.

Hvis du ønsker at komme i gang med Power Apps

Hvis du ønsker at komme i gang med Power Apps, er det bedste sted at starte ved at kontakte en af vores konsulenter. Vi vil samarbejde med dig for at forstå dine behov og finde frem til en løsning, der passer til din virksomhed. Med vores erfaring med Power Apps kan vi hjælpe dig med at komme hurtigt og nemt i gang. Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vores specialister hjælper dig med at forstå diverse muligheder ved power apps og står altid klar med assistance i den udvikling der er.