Løsning til persondata der kan hjælpe dig

Af Peter - 18 May 2022

Hvis du har svært ved at følge med GDPR’s krav til persondata, kan vores løsning til persondata hjælpe dig. På et øjeblik får du et komplet overblik over alle de aktiviteter, der er gennemført, hvad der stadig skal gøres, og fra hvem. Alt vises i et brugervenligt og tilpasset dashboard, så du nemt kan se, hvad der skal gøres, og træffe foranstaltninger i overensstemmelse hermed. Med vores persondataløsning kan du få styr på GDPR-kaoset og nemt sikre overholdelse af reglerne. Kontakt os i dag for at få hjælp til korrekt datahåndtering. Få hjælp til korrekt datahåndtering.

Sikre dine persondata løsning

Når det drejer sig om databehandling, er det vigtigt at sikre, at alle involverede kender deres roller og ansvar. Vores platform gør det nemt at tildele opgaver og placere ansvarsområder hos de rigtige personer. Dette strømliner både indsamlingen af oplysninger om behandlingsaktiviteter og kontrolarbejdet. Resultatet er, at alle kan være sikre på, at de spiller deres rolle i forhold til at holde data sikre og beskyttede. Når det drejer sig om rapportering om databehandling, kan vores platform hurtigt levere rapporter til dig. I modsætning til regneark behøver du ikke manuelt at eksportere data, om formatere oplysningerne og opdatere rapporten. I stedet genererer systemet automatisk en skræddersyet overensstemmelsesrapport eller artikel 30-registreringer. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine rapporter er nøjagtige og opdaterede.

GRC Intelligence Center er et kraftfuldt nyt værktøj

GRC Intelligence Center er et kraftfuldt nyt værktøj, der giver dig mulighed for at se det fulde billede af din virksomheds status for styring, risiko og overholdelse. Med dette værktøj kan du proaktivt måle præstationen i forhold til relevante KPI’er på tværs af din virksomhed. Dette vil hjælpe dig med at identificere områder, hvor der er behov for forbedringer, og træffe korrigerende foranstaltninger for at sikre overholdelse af lovgivningen.