Lift udlejning til private og erhvervsmæssige formål

Af Peter - 04 Jul 2022

Udlejning af elevatorer til både private og erhvervsmæssige formål. De tilbyder en bred vifte af lift udlejning, herunder sakselifte, bomlifte og trailerlifte, så de kan opfylde dine behov for en stabil platform i højden. Deres priser på liftudlejning er gode og rimelige. Du kan leje deres sakselift til at hjælpe dig med at arbejde i højden. Deres sakselift er elektrisk drevet og er nem at betjene og bruge. Afhængigt af forholdene kan de tilbyde en sakselift, der kan nå op til 8, 10 eller 12 meter.

Bredt udvalg af trailer samt lifte til alt udlejning

Er du på udkig efter trailerlifte eller bomlifte? Her hos Aagaard Maskiner & Udlejning har de et bredt udvalg af både trailer- og bomlifte til leje. Deres trailerlifte kan nå op til 25 meter, og deres bomlifte kan nå endnu højere op. Med deres store udvalg af størrelser er de sikre på at have den perfekte lift til dine behov. Deres trailerlifte er nemme at transportere og kan hurtigt kobles på bagsiden af en bil. Afhængigt af modellen kan de køre på enten diesel- eller batteridrift. Alle deres lifte bliver grundigt kontrolleret og inspiceret af deres værksted inden udlejning, så du kan være sikker på, at de er i perfekt funktionsdygtig stand.

Alt fra diesel til batteridrevne modeller

Leder du efter en sakselift til dit næste projekt? Aagaard Maskiner & Udlejning har et bredt udvalg af saxlifte til udlejning. De har både diesel- og batteridrevne modeller, så du kan vælge den model, der passer bedst til dine behov. Alle deres lifte bliver grundigt kontrolleret og inspiceret af deres værksted inden udlejning, så du kan være sikker på, at de er i god stand. De tilbyder også levering af deres udlejningslifte til din placering, så du ikke behøver at bekymre dig om transport. Aagaard Maskiner & Udlejning er beliggende i Brande og tilbyder en bred vifte af maskiner til udlejning til byggebranchen, anlægsgartnere og private. Deres maskiner er altid af god kvalitet og velholdte, og de tilbyder levering til det sted, hvor der er brug for dem. Så hvis du er på udkig efter gravemaskiner, minilæssere, lifte, teleskoplæssere eller andre typer maskiner, kan de hjælpe dig.