Køb en selvkørende truck til dit lager

Af Peter - 16 Jun 2022

Selvkørende trucks bliver mere og mere almindelige inden for logistik, da de giver mulighed for at reducere driftsomkostningerne og øge effektiviteten. En selvkørende truck kan hjælpe dig med at automatisere dit lager trin for trin, hvor mennesker og de selvkørende trucks kan supplere hinanden. Ens elvkørende truck er særligt velegnede til lagre, hvor der er mangel på gaffeltruckførere, da de kan påtage sig mange af de opgaver, der normalt ville kræve en menneskelig fører. Den kan også hjælpe med at optimere lagerføringen ved at fjerne unødvendige processer og tilføje værdi der, hvor man opnår de bedste resultater. Af den grund er selvkørende trucks også en integreret del af fremtidens logistik, og NC-Nielsen er på forkant med denne teknologi. Besøg deres hjemmeside i dag og find din nye selvkørende truck.

 

En selvkørende truck har mange fordele

Automated Guided Vehicles (AGV’er) er selvkørende trucks, der kan køre uden menneskelig indgriben. De er perfekte til håndtering af gentagne strømme i fremstillings- og logistikanvendelser. Lean-tænkning hjælper dig med at fjerne spild og standardisere processer for at gøre automatisering lettere. Sammen med en selvkørende trucks, kan du identificere de flows, hvor automatisering giver de største fordele, og starte din automatiseringsproces trin for trin. En selvkørende truck kan desuden forbedre sikkerheden, produktiviteten og fleksibiliteten i din virksomhed. De kan også bidrage til at reducere omkostningerne ved at mindske fejl i materialehåndteringen og forbedre udnyttelsen af arbejdskraftressourcerne. Kort sagt: der er mange gode grunde til at inkorporere en selvkørende truck i dine arbejdsprocesser. Måske er det en stor investering, men det er også en investering, der helt sikkert vil vise sit værd.

 

Køb din selvkørende truck hos NC-Nielsen

N.C. Nielsen leverede og installerede en AGV-løsning til Arla Foods Rødkærsbro for at optimere det interne flow i produktionen og på lageret samt sikre produktsporing. Takket være installationen af AGV’erne har Arla Foods oplevet en forbedring på mange fronter. Derfor skal du heller ikke være i tvivl om, at de hos NC-Nielsen ved lige, hvad de laver. De har mange års erfaring i branchen, og de kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dit lager. Du kan følge linket øverst i artiklen i dag og kontakte dem for et uforpligtende tilbud på din nye selvkørende truck.