Inspiration til lækker nem dessert i glas

Af Peter - 28 Feb 2023

Dessert er den perfekte måde at afslutte et måltid på, men det kan også være en lækker snack. Og hvilken bedre måde at nyde din yndlingsdessert på end i et glas? Disse desserter ser ikke kun godt ud, men de er også nemme at lave! Desuden kan du tilpasse dem, som du vil. Lad os tage et kig på nogle af de bedste desserter, du kan lave på få minutter med ingredienser, du allerede har ved hånden. Få mere inspiration til lækker nem dessert i glas ved at læse videre.

 

Nem dessert i glas: Frugtparfait

Denne lækre godbid er både sund og velsmagende. Start med at lægge yoghurt, granola og frugt efter eget valg i et glasbæger eller en krukke. Du kan bruge enhver type yoghurt (mælke-, soja- eller nøddebaseret) og enhver type granola, som du kan lide. Top derefter med dine yndlingsfrugter som jordbær, blåbær, hindbær, mango, kiwi – enhver form for frisk frugt er god nok! Tilsæt evt. et drys honning for at gøre det ekstra sødt.

 

Cheesecake Trifle

Denne klassiske dessert er sikker på at blive et hit hos både børn og voksne! Start med at lave en nem ostekage uden bagning ved hjælp af flødeost, sukker, fløde og vaniljeekstrakt. Læg grahamsmel krummer i lag med cheesecake-blandingen i glas eller krukker. Top det hele med flødeskum og friske bær for at give ekstra smag og struktur. Hvis det ønskes, kan du tilføje chokoladestykker for et ekstra specielt touch!

 

Chokoladekagepudding som nem dessert i glas

Denne fyldige chokoladegodbid er perfekt til dem, der har en sød tand! For at lave denne budding skal du blot bruge chokoladekageblanding (eller brownie-blanding), smør, æg, mælk og sukker. Bland alle ingredienserne sammen, indtil de er blandet, og hæld dem derefter i individuelle glas eller kopper. Top den med flødeskum eller is, hvis det ønskes! Denne dessert vil helt sikkert tilfredsstille enhver trang til noget sødt uden at tage for lang tid at lave!

 

Nem dessert i glas er en mulighed for alle

Uanset om du er på udkig efter noget sundt eller overbærende – der er en nem dessert i et glas mulighed derude for alle! Det tager ikke meget tid at lave disse desserter, så hvorfor ikke give en af disse opskrifter en chance i dag? Du vil ikke blive skuffet! God fornøjelse!