Find headsets til enhver anledning

Det er svært at forestille sig en verden uden headset. Hvad ville forretningsrejsende f.eks. gøre, når de ud af det blå skulle deltage i et onlinemøde midt i lufthavnen? Ergo er det en opfindelse, der har reddet mange arbejdssituationer. I dag findes der headset til specifikke situationer, og vi gennemgår nogle af dem i denne artikel. 

Platronics headset til arbejdsmøder 

På en typisk arbejdsdag kan man komme til at bruge mange timer på møder. Derfor skal man have et godt headset, som fungerer. Både hvis man selv skal snakke størstedelen af mødet, og hvis man blot skal sidde og lytte. Her er Platronics headset et godt bud, da de både giver god lyd i ørerne og har en god mikrofon, så du kan høres klart og tydeligt i mødet. Platronics headset har mikrofoner, som er støjreducerende. Derfor vil baggrundslyde som vejarbejde eller legende børn blive lukket ude, så du kan koncentrere dig om mødet. Deres headset fås både trådløse og med ledning, alt efter hvor meget plads, du får brug for. Platronics headset og høretelefoner er et godt valg til dig, der leder efter headset i god kvalitet. 

Støjreducerende høretelefoner til studiet 

Hvis man skal sidde og studere en hel dag, kan man have brug for hjælp til, hvordan man kan koncentrere sig bedst muligt. Ofte kan det hjælpe at sætte sig på et bibliotek eller en rolig café, men det kan være svært at lukke sig helt ind i sit arbejde. Det ved producenterne godt, og det er her, Jabra høretelefoner kommer ind i billedet. Jabra høretelefoner har en hybrid-teknologi som gør, at forstyrrende lyde dæmpes. Jabra høretelefoner kan også tages med andre steder end studiet. Høretelefonerne kommer med et busylight, hvilket vil sige et rødt lys, som viser andre, når du er midt i et opkald og ikke vil forstyrres. Det perfekte valg, hvis du vil have de bedste forudsætninger for fuld koncentration.  

Headset til gaming  

Et godt gaming headset forudsætter to ting. At mikrofonen er af god kvalitet og opfanger ens snak, og at der er god lyd, så man kan fordybe sig i spillet. Desuden er der flere kriterier, som er gode at have med i overvejelserne – vil du have med ledning eller trådløs, hvad størrelse skal høretelefonerne være, hvilke funktioner skal mikrofonen have, og hvad med komfort? Her kan Jabra høretelefoner også være en god løsning. Med deres Evolve-serie har gamere mulighed for at høre al musik og lydeffekter i høj kvalitet. Er du en af dem, som spiller i timevis ad gangen, skal du ikke bekymre dig. For Jabra høretelefoner har en kraftig batteritid på 37 timer.