Effektlageret har Garmin udstyr til lystfiskeri

Af Peter - 19 Oct 2022

Er du lystfisker med passion for fiskegrej? Hos Effektlageret er de specialister i outdoor udstyr, friluftsgear og fiskegrej — og har været det i mere end 45 år! Deres store udvalg omfatter en lang række anerkendte produkter og producenter, der henvender sig til netop dig, der elsker et aktivt udeliv!

Find vej med Garmin udstyr fra Effektlageret

Garmin udstyr til lystfiskeri må næsten siges at være en selvsagt del af udvalget hos Effektlageret. Garmin udstyr til lystfiskere er nemlig særdeles populært, fordi Garmins smarte GPS systemer og fishfinders gør det både lettere og sjovere at fiske til havs. Garmin har udviklet en række produkter til lystfiskeri, der hjælper dig med at navigere og finde vej. Dette lader sig blandt andet gøre ved hjælp af søkort, radarer og kortplottere, men fås også i form af forskellige wearables, der kan bruges til geocaching og vejvisning i den vilde natur. Udvalget af Garmin udstyr til lystfiskeri omfatter naturligvis de populære serier Garmin Striker og Garmin Echomap. Flere af disse Garmin produkter, der egner sig til fiskeri, er udstyret med den nye teknologi Panoptix Livescope. Denne smarte teknologi viser helt fantastiske billeder af bunden under båden — du kan sågar ofte se fiske tage din agn! Garmin udstyr egner sig derfor perfekt til lystfiskere, som både vil opgradere deres arsenal og deres chancer for fangst.

Patagonia laver innovativ udendørs beklædning

Hvis du virkelig vil opgradere din oplevelse i naturen, er udvalget af Patagonia et andet godt sted at gå på opdagelse. Patagonia har gennem tiden formået at etablere sig som et af verdens førende og mest innovative producenter af beklædning til mennesker, der lever et aktivt udeliv. Det skyldes blandt andet, at Patagonia aldrig går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet, da den rigtige beklædning udendørs ikke bare øger komforten, men også øger sikkerheden. Patagonia egner sig derfor til lystfiskere, men kan bruges af alle naturelskere, der færdes ude i længere tid ad gangen. Trekkere, bjergsportsfolk og lignende er også altid godt dækket ind med den rette beklædning fra Patagonia. At vælge Patagonia udstråler derfor både smag for kvalitet og en bevidsthed om, at sikkerhed er vigtigt.

Find hele det store udvalg ved at besøge butikken i Horsens eller på www.effektlageret.dk. Her garanteres du prismatch på hele sortimentet, hvilket betyder, at du altid er sikret markedets bedste priser! Samtidig står de klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte stå tilbage med.