Tag til koncert til gode Lukas Graham priser

Af Peter - 30 Sep 2022

Hvis du er en fan af Lukas Graham, så vil du gerne booke Lukas Graham til dit næste arrangement – og til nogle fantastiske Lukas Graham priser! De er en utroligt dygtigt band. Forsanger, Lukas, er kendt for at have en fantastisk stemme, og han giver altid et fantastisk show. Deres musik er perfekt til enhver lejlighed, og de får altid publikum til at bevæge sig. Hvis du er på udkig efter en sjov, højenergisk performer, book bandet til nogle gode Lukas Graham priser til dit næste arrangement! Du vil ikke blive skuffet.

Hvem er Lukas Graham?

De fleste danskere ved hvem Lukas Graham er. Mange i udlandet ved det også, grundet bandets succes i Amerika. Hvis du altså vælger at book Lukas Graham, så er det altså vaskeægte danske rockstjerner du har fået på hånden.

Lukas Graham er et dansk popband. Bandet består af forsanger Lukas Forchhammer, bassist Magnus Larsson, trommeslager Mark Falgren og keyboardspiller Morten Ristorp. Bandets musik er blevet beskrevet som en blanding af soul, pop og hip-hop.

Bandet udgav deres debutalbum i 2012, og de har siden udgivet yderligere to album, hvor deres andet album nåede førstepladsen på den amerikanske Billboard 200-liste. Lukas Graham har modtaget adskillige priser og nomineringer, herunder tre Grammy Awards-nomineringer.

Deres store internationale hit, 7 Years, udkom fra deres andet album, Blue Album, i 2015. Hittet sad på toppen af både den danske og den amerikanske playliste i gennem en længere periode, hvilket cementerede bandet som et en stor spiller på det globale marked.

Bandet blev internationalt kendt efter udgivelsen af deres single “7 Years”, som blev nummer et i flere lande, herunder Storbritannien, USA, Australien og Danmark. Sangen blev nomineret til en Grammy Award for årets sang.

Bandets andet albummet blev også en succes i flere andre lande og blev nummer et i Australien og New Zealand og nummer to i både Storbritannien og USA. Albummets forsingle, “Mama Said”, blev et smash hit i Danmark og flere andre lande. Lukas Grahams tredje album, 3 (The Purple Album) udkom i 2018 og debuterede som nummer to på den amerikanske Billboard 200-liste.

Det er altså et af de største navne i den danske musikbranche du får at handle med, hvis du vil book Lukas Graham.

Elsket af mange

Lukas Graham er et band, der er elsket af mange. Deres musik har en bred appel, og deres liveshows er altid højenergiske. Deres sangtekster omhandler ofte omfattende og relaterbare emner såsom kærlighed, familie og tab. Dette gør at særligt mange danskere kan synge med på det fleste af bandets sange, men grundet umiddelbarhed og autenticitet bandet ligger for dagen, er der mange danskere der har en bestemt Lukas Graham sang tæt inde på hjertet.

Udover dette repræsenterer Lukas Graham som nogle af de eneste på den danske musikscene, Christiania, som deres hjemby. Dette kommer også sommetider frem i deres tekster, når Lukas Graham synger om sin opvækst i det relativt hårde miljø på Fristaden Christiania.