Benyt dig af et kendt og effektiv CMS som WordPress

Af Peter - 21 Jun 2022

WordPress er et indholdsstyringssystem (CMS), som gør det muligt at oprette et websted eller en blog fra bunden eller at forbedre et eksisterende websted. WordPress bruges af millioner af mennesker verden over, herunder mange store organisationer som The Guardian, Forbes og The New York Times. På trods af sin popularitet er WordPress ikke uden sikkerhedsrisici. I de seneste år har der været en række højt profilerede hacks af WordPress-websteder, herunder Sony, WordPress.com og The Wall Street Journal. Der er en række skridt, du kan tage for at sikre dit WordPress-websted, herunder: Hold din WordPress-installation opdateret. Brug en stærk adgangskode til din WordPress-administratorkonto. Læs mere omkring WordPress sikkerhed gennem linket her.

Få hjælp til WordPress gennem eksperter

Design’R’us har et team af WordPress-eksperter, som kan hjælpe dig med alle dine programmeringsbehov. De har programmeret og udviklet webshops og hjemmesider for mere end 100 virksomheder, så de ved, hvad de laver. Hvis du har brug for at få programmeret funktioner eller software til dit WordPress-websted, skal du ikke tøve med at tage kontakten. Næsten alle former for programmering kan udføres på WordPress, så hvis du har behov for en løsning eller funktioner til din hjemmeside eller webshop, kan du altid kontakte dem uforpligtende. Når du kontakter os om WordPress programmering, giver de dig et overslag og tilbud på løsningen, som varierer alt efter hvor meget programmering der er behov for. Deres ekspertise inden for den tekniske side af WordPress betyder, at de kan levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov.

Gør dit arbejde mere overskueligt gennem WordPress

Der er en grund til, at WordPress er verdens mest populære CMS. Med millioner af brugere verden over er det blevet den foretrukne platform til at designe blogs og websites. WordPress har formået at gøre webdesign og redigering så let og overskueligt, at mange føler sig trygge ved arbejdet for første gang. WordPress startede som en platform, hvor alle kunne designe deres egen blog. Siden da er CMS-systemet kommet langt. I dag er det deres foretrukne system til at designe hjemmesider – både for små virksomheder og for de store spillere på markedet.